BiH   Witamy na Wydziale Biologii, Nauk o Zwierzętach i Biogospodarki!
Menu

20-950 LUBLIN, ul. Akademicka 13
tel. (+ 081) 445-69-91, 445-65-81, 445-66-11




Instytut Oceny Jakości i Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych

20-950 Lublin, ul. Akademicka 13
Dyrektor: prof. dr hab. Anna Litwińczuk, profesor zwyczajny
tel. 81-445-67-84
e-mail: anna.litwinczuk@up.lublin.pl

Jednostki podległe

Profesorowie zwyczajni, profesorowie

  • prof. dr hab. Joanna Barłowska, profesor zwyczajny, tel. 81-445-68-63
    e-mail: joanna.barlowska@up.lublin.pl / Zakład Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Regionalnych
  • prof. dr hab. Mariusz Florek, profesor , tel. 81-445-66-21
    e-mail: mariusz.florek@up.lublin.pl / Zakład Towaroznawstwa i Przetwórstwa Surowców Zwierzęcych

Profesorowie uczelni

  • dr hab. Aneta Brodziak, profesor uczelni, tel. 81-445-67-04
    e-mail: aneta.brodziak@up.lublin.pl / Zakład Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Regionalnych
  • dr hab. Piotr Domaradzki, profesor uczelni
    e-mail: piotr.domaradzki@up.lublin.pl / Zakład Instrumentalnej Analizy Żywności
  • dr hab. Jolanta Król, profesor uczelni, tel. 81-445-68-22
    e-mail: jolanta.krol@up.lublin.pl / Zakład Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Regionalnych
  • dr hab. Piotr Skałecki, profesor uczelni, tel. 81-445-65-69
    e-mail: skalka_p@op.pl / Zakład Towaroznawstwa i Przetwórstwa Surowców Zwierzęcych

Adiunkci

  • dr hab. Monika Kędzierska-Matysek, adiunkt, tel. 81-445-68-56
    e-mail: monika.matysek@up.lublin.pl / Zakład Instrumentalnej Analizy Żywności
  • dr Anna Teter, adiunkt, tel. 81-445-68-56
    e-mail: anna.wolanciuk@up.lublin.pl / Zakład Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Regionalnych

Asystenci

  • dr Agnieszka Kaliniak, asystent, tel. 81-445-65-36
    e-mail: agnieszka.kaliniak@up.lublin.pl / Zakład Towaroznawstwa i Przetwórstwa Surowców Zwierzęcych
  • mgr Marek Kowalczyk, asystent / Zakład Instrumentalnej Analizy Żywności
  • mgr inż. Michał Prasow, asystent, tel. 81-445-65-36
    e-mail: michal.prasow@up.lublin.pl / Zakład Instrumentalnej Analizy Żywności

Pozostali pracownicy

  • dr Małgorzata Dmoch, specjalista inżynieryjno-techniczny, tel. 81-445-67-27
    e-mail: malgorzata.dmoch@up.lublin.pl / Zakład Instrumentalnej Analizy Żywności
  • dr Małgorzata Ryszkowska-Siwko, starszy specjalista inżynieryjno-techniczny, tel. 81-445-67-27
    e-mail: malgorzata.siwko@up.lublin.pl / Zakład Towaroznawstwa i Przetwórstwa Surowców Zwierzęcych
  • dr Barbara Topyła, starszy specjalista inżynieryjno-techniczny, tel. 81-445-67-27
    e-mail: barbara.topyla@up.lublin.pl / Zakład Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Regionalnych