foodscience   Witamy na Wydziale Nauk o Żywności i Biotechnologii!
Menu

20-704 LUBLIN, ul. Skromna 8
tel. +48 81 462 33 74, 462 33 92; fax. +48 81 462 33 76



Przewody doktorskie 2016

01.09.2016

 mgr Monika Sachadyn-Król

Tytuł pracy: „Wpływ ozonowania nasion rzepaku na jakość oleju”

 

Promotor: 

prof. dr hab. Izabella Jackowska Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie

Promotor pomocniczy:

dr Monika Bojanowska Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie

Recenzenci:

prof. dr hab. Jerzy Tys Instytut Agrofizyki im. Bohdana Dobrzańskiego Polskiej Akademii Nauk w Lublinie

prof. dr hab. Ryszard Zadernowski Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie

 

Data publicznej obrony:  20.09.2016 r.

Data uzyskania stopnia:  21.09.2016 r.

Dyscyplina:   technologia żywności i żywienia

Specjalność: analiza żywności

 

 


« wstecz