foodscience   Witamy na Wydziale Nauk o Żywności i Biotechnologii!
Menu

20-704 LUBLIN, ul. Skromna 8
tel. +48 81 462 33 74, 462 33 92; fax. +48 81 462 33 76



Przewody doktorskie 2016

20.06.2016

4.07.2016 mgr inż. Agnieszka Staszowska

Tytuł pracy: Wpływ metod obróbki cieplnej na jakość mięsa karpia i pstrąga tęczowego

 

 

 

Promotor: 

dr hab. Mariusz Florek Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie

Recenzenci:

prof. dr hab. Władysław Migdał Uniwersytet Rolniczy im. H.Kołłątaja w Krakowie

dr hab. Dariusz Stasiak – UP  w Lublinie

Data publicznej obrony:  04.07.2016 r.

Data uzyskania stopnia:  21.09.2016 r.

Dyscyplina:   technologia żywności i żywienia

Specjalność: technologia ryb

 

 


« wstecz